БИЗНЕС & КОНСУЛТАНТИ
 

Представяме ви и специалистите, които припознават hOUR SPACE като пространството за тяхната практика. Запознайте се с тях и организирайте среща в hOUR SPACE като им позвъните или пишете.

hOUR SPACE е пространство, в което специалисти с различни професии могат да срещат своите клиенти в уютна и приветлива обстановка. 

Сфери на работа: генетични изследвания с конкретен фокус, подпомагащи информирания избор за начин на живот, съобразен с индивидуалните нужди на тялото и услуги за пълноценна здравна грижа, отговаряща на нуждите на съвременните жени и мъже в грижата за здравето, теглото, тонуса и външния вид.

предприемач и създател на Re:Gena

Боряна Герасимова

Сфери на работа: създаване на баланс между физическо тяло, дух и емоции, подобряване на физическата форма и самооценката, преодоляване на проблеми със съня или безсънието, лоши хранителни навици или хранителни разстройства, хронична болка, физиологични и здравословни състояния, породени или свързани с емоционални проблеми като гняв, повишена тревожност, страх, чувство за вина, понижена самооценка и други.

Холистичен терапевт и преподавател по техники за емоционална свобода

Гергана Радович

Сфери на работа: релаксиращ масаж, класически масаж, рефлексотерапия, ломи-ломи, масаж с вулканични камъни, рейки

масажист

Катя Георгиева

Сфери на работа: проявяване на пълния потенциал, себепознание и развитие, постигане на удовлетворяващ и щастлив живот

консултант по личностно развитие

Михаела Калинкович

Сфери на работа: изграждане на автентичен личен стил, цветен профил, повишаване на увереността и самочувствието, себепознание и развитие, външни и вътрешни трансформация. Индивидуално и групово консултиране, тренинги и семинари. Води сесии и на английски език.

консултант "Личен стил" и създател на So You

Поля Арнаудова

Сфери на работа: емоционални травми

Специалист по ThetaHealing и енергийна психология

Яна Мицева