БИЗНЕС & КОНСУЛТАНТИ
 

Представяме ви и специалистите, които припознават hOUR SPACE като пространството за тяхната практика. Запознайте се с тях и организирайте среща в hOUR SPACE като им позвъните или пишете.

hOUR SPACE е пространство, в което специалисти с различни професии могат да срещат своите клиенти в уютна и приветлива обстановка. 

Боряна Герасимова

предприемач и създател на Re:Gena

Сфери на работа: генетични изследвания с конкретен фокус, подпомагащи информирания избор за начин на живот, съобразен с индивидуалните нужди на тялото и услуги за пълноценна здравна грижа, отговаряща на нуждите на съвременните жени и мъже в грижата за здравето, теглото, тонуса и външния вид.

Гергана Радович

Холистичен терапевт и преподавател по техники за емоционална свобода

Сфери на работа: създаване на баланс между физическо тяло, дух и емоции, подобряване на физическата форма и самооценката, преодоляване на проблеми със съня или безсънието, лоши хранителни навици или хранителни разстройства, хронична болка, физиологични и здравословни състояния, породени или свързани с емоционални проблеми като гняв, повишена тревожност, страх, чувство за вина, понижена самооценка и други.

Катя Георгиева

масажист

Сфери на работа: релаксиращ масаж, класически масаж, рефлексотерапия, ломи-ломи, масаж с вулканични камъни, рейки

Михаела Калинкович

консултант по личностно развитие

Сфери на работа: проявяване на пълния потенциал, себепознание и развитие, постигане на удовлетворяващ и щастлив живот

Поля Арнаудова

консултант "Личен стил" и създател на So You

Сфери на работа: изграждане на автентичен личен стил, цветен профил, повишаване на увереността и самочувствието, себепознание и развитие, външни и вътрешни трансформация. Индивидуално и групово консултиране, тренинги и семинари. Води сесии и на английски език.

Яна Мицева

Специалист по ThetaHealing и енергийна психология

Сфери на работа: емоционални травми