Боряна Герасимова

"Аз съм Боряна Герасимова и мисията ми е да ти помогна да откриеш най-краткия път към твоето здраве. Вярвам, че здравето е най-важният ресурс, с който разполагаме, и е наша лична отговорност да се грижим за него проактивно и по най-ефективния начин.

С работата си съдействам за постигане на мотивацията за извършване на качествена промяна в дългосрочната грижа за превенция на заболявания, с ясни насоки как да се възползваме пълноценно от сферата си на влияние върху нашето здраве. 

Услугите, които ти предлагам през компанията ми Re:Gena са доказано работещи решения в сферата на персонализираната медицина. Те ще ти помогнат да постигнеш по-бързо положителна промяна за здравето и външния си вид, като пресееш от всичките възможни хранителни и спортни режими, лечебни протоколи и насоки за превенция на заболявания тези, които ще работят най-добре за теб. Те включват генетични изследвания, консултации и режими, изготвени от експерти в сферата на генетиката, диететиката, дерматологията и кардиологията.

Консултациите със специалисти за извършване на генетични изследвания и резултатите от тях се извършват в

hOUR SPACE."

+ 359 988 355 328

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38