top of page
daniela-krasteva-sistemni-semeyni-konstelatsii-hourspace-sofia

Даниела Кръстева

Сфери на работа: липса на самочувствие, неувереност, затруднения във взаимоотношенията (любовни, приятелски или работни), справяне след раздяла,
подготовка за и намирането на романтичен партньор, справяне с чувство на вина, трудност да се доверите, справяне с вътрешни ограничения, възпрепятстващи вашите свобода, щастие и/или просперитет.

Провежда също консултации, свързани с емоционална интелигентност, индивидуални и екипни обучения.

Води сесии и на английски език, онлайн.

+359 878 452 364

Здравейте, казвам се Даниела Кръстева и се занимавам със семейни и системни констелации като фасилитатор и участник от 2017-та година насам. Водя индивидуални констелационни сесии, чрез които помагам на хората да балансират емоционалния, менталния и душевния си свят.


Посветила съм последните 10+ години на това да изучавам човешката природа, ум, поведенчески модели и емоции и прилагам това свое знание в работата с клиентите си. В допълнение на това през тези 10+ години съм провеждала и множество обучения, насочени към развитието, както на възрастни, така и на деца, в България и в чужбина. Това е опит, който и до днес ме подпомага в това да помагам и да разбирам по-добре
клиентите си.

 

Преминаването през терапевтичния процес заедно с мен е като да получите прегръдка от ваш приятел. В работата си се старая да се чувствате сигурни и спокойни, тъй като ще имате цялото ми внимание, остър фокус и пълно приемане. Заедно ще можем да постигнем яснота относно какво ви блокира и ще работим, за да го преодолеете.


Работата с мен е подходяща за хора, които имат нужда да:

  • се свържат с емоционалния си свят

  • изградят по-високо самочувствие

  • развият любов към себе си 

  • се свържат със себе си на по-дълбоко ниво 

  • продължат напред след раздяла с партньор

  • прекъснат дисфункционални модели от личния живот или от генерации назад п

  • оставят граници в отношенията си 

  • балансират на женската и мъжката енергия във вътрешния свят.


Индивидуалните сесии са с продължителност 90 мин. Групова констелация може да се насрочи при предварително заявен интерес.

Повече за метода семейни и системни констелации

Семейните и системни констелации са силен процес за навлизане в скритите и несъзнавани динамики, които биха могли да играят роля в отношенията ви или вътрешния ви свят и да ви възпират да живеете живота, който искате.


Методите на констелационна работа включват техники, процедури и познания от други психотерапевтични подходи, включително поведенческа терапия, гещалт терапия и системна терапия. Има три ключови принципа, на които се осланят семейните и системни констелации и това са принадлежност, поредност и признаване.


Терапевтичният ефект се постига чрез създаване на “констелация” или по друг начин казано подредба, използваща куклички, други предмети или други хора, които да представляват реални хора и ситуации от живота ви. Всеки елемент или човек се нарежда в констелацията по интуитивен начин от вас. По време на нареждането на една констелация е възможно да се появят потиснати емоции, които в последствие да се
изведат на преден план от мен и да се анализират. Преминава се през изследване на мястото на всяка от кукличките, в случай на индивидуална сесия или при групова такава - представителите споделят как се чувстват на мястото си. Целта е да се намери хармонично място за всеки представител, така че да се достигне до благоприятнамразвръзка.


Процесът би могъл да отключи, и в следствие от това да подпомогне да се пуснатмунаследени психологически модели и да ви даде възможност да се свържете по позитивен начин със себе си и/или семейната си линия.

bottom of page