Десислава Лашкова

Сфери на работа: загуба на смисъл, понижена енергия, умора, проблемни взаимоотношения (лични и професионални), тревожност, страх, панически атаки, стрес, депресия, житейски промени и загуби, прегаряне, личностни търсения.

Казвам се Десислава Лашкова, гещалт психотерапевт и психолог. Работата като психотерапевт ми носи ежедневно вдъхновение и енергия. Работя с индивидуални клиенти вече повече от 5 години и съм ко-водещ на преживелищни и терапевтични групи. Преподавател съм в Български институт по гещалт терапия.

В практиката си обичам срещата с клиентите и техния уникален път. Съвместната ни работа по намиране на техни собствени отговори и решения, и осъществяването на тяхната среща със себе си - от най-дребните ежедневни тревоги до най-дълбоките философски и екзистенциални въпроси - ни носи удовлетворение и вълнение.

Извън психотерапията имам богат опит в организации, в областта на човешки ресурси, управление на хора, коучинг, обучение и развитие. Водещ съм на обучения по социални и лидерски умения. 

+ 359 877 599 544

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38