Гергана Радович

Сфери на работа: създаване на баланс между физическо тяло, дух и емоции, подобряване на физическата форма и самооценката, преодоляване на проблеми със съня или безсънието, лоши хранителни навици или хранителни разстройства, хронична болка, физиологични и здравословни състояния, породени или свързани с емоционални проблеми като гняв, повишена тревожност, страх, чувство за вина, понижена самооценка и други.

Гергана Радович е холистичен терапевт, сертифициран преподавател по техники за емоционална свобода (ТЕС) към Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и EFTMRA Великобритания и мастер Ти-Тап треньор.

Нейни клиенти са предимно заети жени на възраст между 30 и 55 години с малко свободно време и напрегнат начин на живот, които биха искали да изглеждат по-добре, да спят по-спокойно и да се будят по-уверени и енергични.

 

Гергана разполага с уникален холистичен подход на работа, който комбинира движение, хранене и управление на емоциите, като основният й фокус е насочен към постигане на бързи и трайни резултати с малко усилия. Тя предлага цялостни холистични програми за постигане на повече увереност, емоционална устойчивост и хармонично тяло, създадени  специално за нуждите на активната и практична жена с много ангажименти.

 

Има 15-годишен опит като авиационен инструктор, по време на който помага на пилоти и авиационни техници да спят по-добре, да управляват по-ефективно стреса и да комуникират по-добре.

 

В своята работа се стреми да създаде и задълбочи връзките между съвременната наука, медицина, енергийната психология и по-цялостните холистични подходи за терапия чрез проверени и научно-подкрепени методи.

 

Благодарение на всичко това нейните клиенти постигат предсказуеми, задълбочени и трайни резултати, в това число подобряване на здравето, хармонизиране на отношенията с близки хора и колеги, подобряване на качеството на съня, а оттук и по-добра ефективност и увереност в професионалната сфера.

Гергана работи, както с индивидуални, така и с фирмени клиенти във високотехнологичната сфера. Провежда курсове и семинари по различни здравословни теми, включително и курсове по ТЕС.

Тя е член е на БАРЕП, Европейската асоциация по авиационна психология (EAAP) и Европейското дружество по медицина на съня (ESRS).

 

Можете да се свържете с нея на:

+359 888 276 802

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38