д-р Мариела Манева

Д-р Мариела Манева е получила образованието си в  Медицинска Академия - град София и в Български Институт по Гещалттерапия.

Завършила е и Базисен и майсторски курс към Института по позитивна психотерапия.

"Започнах своята кариера като дентален лекар. В психотерапията попаднах благодарение на моето лично търсене и пробуждане. След това пожелах да уча и да практикувам. За мен Гещалттерапията е не просто метод - тя е жизнена философия за живота "тук и сега", за чувствата и емоциите, за езика на тялото, за свободата да бъдеш различен и уникален и да не се стараеш постояннно да оправдаеш очакванията на другите, за смелостта да експериментираш с нов опит, за връзката със себе си и обкръжението, за скритите ресурси на всеки човек.

Искате да запазите час?

 

Каня ви на психологични консултации или терапия, където можете да опознаете себе си, да намерите нови възможности за преодоляване на жизнените трудности и да промените своя живот.

 

Мога да бъда полезна в оказването на психотерапевтична помощ и подкрепа на колеги, работещи в сферата на здравеопазването, тъй като съм запозната със стреса, отговорността и проблематиката на професията.

 

Готова съм да ви съпровождам по пътя на осъзнаването и промяната, подкрепяйки и приемайки без да оценявам."

+359 885 555 912

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38