top of page
nadya-stoeva-psiholog-hourspace

Надя Стоева

Сфери на работа: тревожност, емоционални проблеми, взаимоотношения и родителство, професионални търсения, психосоматика и преживявания, свързани с процеса на боледуване и лечение, подобряване на връзката със себе си.

Надя Стоева е завършила бакалавърска степен по Психология и магистърска програма „Клинична психология в психоаналитична перспектива“. Обучавала се е в базово ниво по Гещалттерапия. В момента преминава обучение в програма по Психоаналитична психосоматика.

Професионален опит:
Работила е като психолог към дирекция „Бюро по труда“. Има опит като консултант на „Гореща линия за пострадали от насилие“, както и като медицински психолог към Национална специализирана болница за лечение на хематологични заболявания.

Понякога изглежда най-трудно да формулираме верните въпроси към себе си. Когато ги откриваме и можем да останем с тях и да мислим, постепенно намираме и отговорите им. Създаваме история за живота си, с която можем да живеем по-хармонично и осъзнато в настоящето. Моята работа е да придружавам човека в този процес на търсене, чрез вслушване, разбиране и отношение.

Работя консултативно с възрастни на живо и онлайн.

+359 895 681 511

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

 

bottom of page