DMS_4024.jpeg

Цветелина Асенова

Сфери на работа:  хюман дизайн коучинг, лайф коучинг за справяне с трудности и изграждане на положителна нагласа към предизвикателствата, коучинг за развитие на управленски и лидерски умения

Цветелина Асенова е магистър по бизнес администрация и сертифициран коуч. Работи с тестове за личностен потенциал по системите TTI Success Insights и SDI.

 

Има 10 години опит в работата с хора, справянето с кризи и конфликти, изграждането и управлението на екипи и развитието на мениджъри и лидери. От 2017 се занимава с Лайф & Екзекютив коучинг, а от 2018 и с Хюман Дизайн коучинг.

„Избрах коучинга, защото е надежден и ефикасен инструмент за намиране на индивидуалните решения без ограничение в темите и с трайни резултати. Ефективността му се дължи на фокуса върху отделния човек с неговите специфики, дълбоките осъзнавания по време на работния процес и стимулирането на действия за постигане на желаната цел.“

 

„Ако искате да опознаете себе си по един по-различен начин, да намерите отговори на въпроси, които дълго време си задавате, ако искате да се освободите от неработещи вярвания и модели, без да изпитвате вина и съжаление, Хюман дизайн коучингът ще Ви бъде изключително полезен.

Ако сте родител и искате да разберете по-добре Вашето дете, да намерите по-подходящи начини да го подкрепите в неговото израстване и изграждане на самочувствие и увереност, заповядайте на безплатна консултация.

 

Лайф коучингът е за тези, от Вас, които са се уморили да лъкатушат, търсейки решения в различните сфери на живот и желаят да открият собствените си устои и удовлетвореност от себе си и живота си. Заедно ще разберем какъв е Вашият начин да се справяте с трудностите, каквито и да са те, и какво би Ви направило щастливи и уверени. При това, ще развием и Вашата способност да виждате ползата във всяко нещо, което Ви се случва.

 

Ако сте ръководител на екип и желаете да доразвиете Вашите управленски умения, Екзекютив коучингът е за Вас. Всеки ръководител има негов собствен стил. Моята задача е да Ви помогна да го разгънете и усъвършенствате.


Показател за успеха на един предприемач или ръководител е качеството и ефективността на неговия екип. Ако сте в процес на подбор и изграждане на екип или искате да подобрите екипната атмосфера и резултатност, ще Ви подкрепя с богат личен опит, коучинг и консултации по различни теми, в зависимост от Вашите нужди.”

+359 897 991 191

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38