top of page
анастасия-джерахова-hourspace-психолог-терапевт-софия

Анастасия Джерахова

Сфери на работа: панически атаки, тревожност, страхове и фобии, депресивни състояния, посттравматично стресово разстройство, загуба на близък, развод, стрес, проблеми във взаимоотношенията, травмиращи събития, насилие, ниско самочувствие, лоша самооценка, личностно израстване, проблеми по време на бременност и следродилна депресия, болезнени емоции, трудни преходи в живота, чувство на скръб и загуба, повишена чувствителност към критика и отхвърляне, усещане за изолация, отчуждение и трудности при свързването с хора.

Здравейте, мили търсещи хора,

 

Казвам се Анастасия Джерахова и съм магистър психолог, освен това имам завършен двугодишен курс по гещалт терапия към Българския институт по гещалт терапия (БИГТ) и едногодишен курс по позитивна психотерапия към Дружеството по позитивна психотерапия в България (ДППБ).

Предлагам ви безопасно и уютно пространство за изследване на текущите ви борби, изразяване на болката ви, разширяване на знанията ви за вътрешните и външните ви пречки и създаване на пътища към дълбока и трайна промяна. Гледам на терапията като на процес на сътрудничество и уважавам уникалните предизвикателства, силните страни и целите на всеки един човек.

Надявам се съвместната ни работа да ви помогне да разкриете силните си страни и да научите нови умения, които ще ви позволят да се справяте по-лесно с предизвикателствата, които възникват в живота ви.

Провеждам сесии на живо и онлайн.

+ 359 882 125 835

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page