hOUR COMMUNITY

 

 


 

Представяме ви специалистите, които припознават hOUR SPACE като пространството за тяхната практика. Запознайте се с тях и запазете своя час в hOUR SPACE като позвъните или пишете на дадения терапевт.

 

hOUR SPACE е пространство, в което психолози и психотерапевти, коучъри и други консултанти могат да срещат своите клиенти в уютна и приветлива обстановка. Нашата мисия е да създадем общество от специалисти, с които заедно да популяризираме психотерапията в България и да покажем на всеки колко смислена, градивна и трансформираща може да бъде грижата за психичното здраве.

Снежина Маринова

гещалт психотерапевт, съосновател и управител на hOUR SPACE

Сфери на работа: 

сценична треска, страх от общуване, трудности при разпознаване и комуникиране на собствените нужди, трудности във взаимоотношенията с партньор или семейство, невъзможност да се вземе решение, загуба, липса на самочувствие, самокритичност.

Води сесии и на английски език.

Валентина Долмова

организационен и социален психолог; квалифициран коуч

(подходи на позитивната психология)

Сфери на работа: 

специализация в работата с високоефективни личности (лидери,  мениджъри, екипни ръководители и др.) и/или предприемачи за преодоляване на индивидуални и професионални предизвикателства като: справяне със стрес, конкретизиране на идеи и цели; усещане за бърнаут и др.

Подкрепа при управление на хора (междугрупови или междуличностни динамики); Работа с екипи в критични моменти.

Венета Здравкова

психолог и хипнотерапевт

Сфери на работа: 

паническо разстройство, фобийни разстройства, генерализирано тревожно разстройство, обсесивно-компулсивно разстройство, посттравматично стресово разстройство, соматоформни разстройства, безсъние, депресивни разстройства, биполярно афективно разстройство, психосоматични зависимости, консултации на двойки при конфликти, проблеми в общуването, затруднения в отношенията, семейни и консултации за двойки.

д-р Виниций Петров

психолог и психотерапевт

Сфери на работа: 

личностно развитие, професионална реализация, управление на промяната в бизнеса.

Виолета Тръпкова

психотерапевт

Сфери на работа: 

родителство, партньорски взаимоотношения, стрес на работното място, усещане за самота, липса на удовлетворение, загуба, социални умения, професионална реализация.

Гергана Радович

холистичен терапевт

Сфери на работа: 

създаване на баланс между физическо тяло, дух и емоции, подобряване на физическата форма и самооценката, преодоляване на проблеми със съня или безсънието, лоши хранителни навици или хранителни разстройства, хронична болка, физиологични и здравословни състояния, породени или свързани с емоционални проблеми. 

Дарина Барбова

консултант по изследване и отключване на личните ресурси, специалист по неврографика

Сфери на работа: 

изследване и отключване на личните ресурси; индивидуални и екипни обучения за подобряване на комуникацията; преобразуване на ограниченията във възможности чрез Неврографика и Невродизайн.

Десислава Лашкова

гещалт психотерапевт

Сфери на работа: 

загуба на смисъл, понижена енергия, умора, проблемни взаимоотношения (лични и професионални), тревожност, страх, панически атаки, стрес, депресия, житейски промени и загуби, прегаряне, личностни търсения.

Делян Савов

клиничен социален работник

Сфери на работа: 

ависимости, депресия, тревожност, стрес, житейски преходи и кризи, започване и поддържане на здравословни навици.

Жулиета Кузманска

аналитичен психотерпаевт

Сфери на работа: 

стрес и кризи, неврози, депресии, панически атаки, обсесивно компулсивни разстройства, личностен дискомфорт, хранителни разстройства, емоционална нестабилност, семейно консултиране, отношения родители-деца, тренинги и семинари на фирми с цел подобряване на психологичния климат в колектива.

Златина Кротева

гещалт психотерпаевт

Сфери на работа: 

връщане на удоволствието и вкуса на живота, себепознание и развитие, хранителни разстройства, депресия, кризисни състояния, травми, загуба, трудности в отношенията, страхове, тревожност, прегаряне, търсене и формиране на идентичност. 

DSC_0515_edited.jpg

Зорница Гюрова

холистичен консултант преподaвател и специалист пo ThetaHealing

Сфери на работа: 

репродуктивни проблеми, проблемни отношения, партньорство, самота, зависимости, страхове, вина, фобии, ниска самооценка, безпокойство, емоционална нестабилност, родова обремененост, целеполагане, проявление на изобилие и др.

Води сесии на руски и гръцки език.

Камелия Георгиева

клиничен психолог и фамилен психотерапевт

Сфери на работа: 

трудности в отношенията родител-дете, трудности в отношенията с партньора, загуба или раздяла в семейството, житейски и професионални криза, загуба на смисъл и радост от живота, тревожни и депресивни състояния, страхове, агресия, тревожност, нежелание за ходене в училище или детска градина, трудности с адаптацията, емоционални и поведенчески проблеми при деца; чувствто за самота, трудност да се вземе решение, ниска самооценка, личностно себепознание и себереализация.

katq_edited.jpg

Катя Георгиев

масажист

Сфери на работа: 

релаксиращ масаж, класически масаж, рефлексотерапия, ломи-ломи, масаж с вулканични камъни, рейки.

Лилия Попганчева

групов аналитик и умствен треньор

(mental coach)

Сфери на работа: 

себепознание, овладяване по време на кризисни периоди, паник атаки, депресивни състояния, загуба, травми, трудности във взаимоотношенията, прегаряне (burnout), изграждане на усещане за благосъстояние.

Марина Тодорова

психотерапевт

Сфери на работа: 

зависимости към вещества, хазарт и други, хранителни и тревожни разтройства, депресия, терапия на двойка, житейски кризи, психосоматични проблеми, както и с хора, които се стремят към личностно развитие и благополучие.

цветна.jpg

д-р Мариела Манева

гещалт психотерапевт

Сфери на работа: 

житейски и професионални кризи, загуба на смисъл, партньорство, стрес, тревожност, ниска самооценка, конфликтни ситуации, личностно развитие и себепознание.

Миглена Кючукова

психолог и консултант по успешни връзки

Сфери на работа: 

взаимоотношения мъже-жени, семейно консултиране.

Надя Пожарлиева

психолог и хипнотерапевт

Сфери на работа: 

проблеми и трудности във взаимоотношенията, професионална реализация, фобии, страхове, безпокойство, нарушения на съня, депресии, стрес, тревожност, загуба, подобряване на концентрацията и продуктивността, подпомагане на контрола на болката, преодоляване на навици като пушене, преяждане и др.

Олга Николаева

гещалт психотерапевт

Сфери на работа: 

житейски и професионални кризи, загуба на смисъл, партньорство, стрес, тревожност, ниска самооценка, конфликтни ситуации, личностно развитие и себепознание.

Петя Георгиева

психолог, психотерапевт под супервизия

Сфери на работа: 

детско-юношеско консултиране, семейно консултиране, личностно развитие, консултиране на двойки с репродуктивни проблеми, психодиагностика и оценка на психичното състояние на деца и възрастни, хипноза и хипнотерапия.

Танияна Георгиева

организационен и консултативен психолог, треньор по манифестация и личностно развитие

Сфери на работа: 

управление на стрес, бърнаут синдром, високи нива на тревожност, силни страхове, паник атаки, депресивни състояния, ниска самооценка, липса на яснота за посока в живота, трудности във взаимоотношенията на работа, в приятелския кръг, семейството или с любовния обект; ментални тренировки за лична трансформация.

Таня Илиева

психолог

Сфери на работа: 

психодиагностика, психологично консултиране и работа с деца и възрастни при ситуации на трудности в общуването в семейството, с приятели, в училище, на работното място.

Тодор Арабаджиев

хипнотерапевт

Сфери на работа: 

стрес, фобии, ниска мотивация или липса на такава, подобряване на концентрацията и представянетов професионален и личен план, премахване на лоши навици и ограничаващи вярвания, личностни търсения.

д-р Христина Ангелова

арт-терапевт, лекар

Сфери на работа: 

личностно развитие, психосоматични заболявания, проблемни
взаимоотношения.

Цветелина Асенова

EMBA, Human Design Coaching, Life & Executive Coaching

Сфери на работа: 

хюман дизайн коучинг, лайф коучинг за справяне с трудности и
изграждане на положителна нагласа към предизвикателствата, коучинг за развитие на
управленски и лидерски умения.

Яна Мицева

специалист по ThetaHealing и енергийна психология

Сфери на работа: 

подготовка за бременност и раждане, работа със семейства с деца, отработване на травми свързани с бременността и раждането.