hOUR COMMUNITY

 

 


 

Представяме ви специалистите, които припознават hOUR SPACE като пространството за тяхната практика. Запознайте се с тях и запазете своя час в hOUR SPACE като позвъните или пишете на дадения терапевт.

 

hOUR SPACE е пространство, в което психолози и психотерапевти, коучъри и други консултанти могат да срещат своите клиенти в уютна и приветлива обстановка. Нашата мисия е да създадем общество от специалисти, с които заедно да популяризираме психотерапията в България и да покажем на всеки колко смислена, градивна и трансформираща може да бъде грижата за психичното здраве.

Снежина Маринова

гещалт психотерапевт, съосновател и управител на hOUR SPACE

Сфери на работа: 

сценична треска, страх от общуване, трудности при разпознаване и комуникиране на собствените нужди, трудности във взаимоотношенията с партньор или семейство, невъзможност да се вземе решение, загуба, липса на самочувствие, самокритичност.

Води сесии и на английски език.

Валентина Долмова

организационен и социален психолог; квалифициран коуч

(подходи на позитивната психология)

Сфери на работа: 

специализация в работата с високоефективни личности (лидери,  мениджъри, екипни ръководители и др.) и/или предприемачи за преодоляване на индивидуални и професионални предизвикателства като: справяне със стрес, конкретизиране на идеи и цели; усещане за бърнаут и др.

Подкрепа при управление на хора (междугрупови или междуличностни динамики); Работа с екипи в критични моменти.

IMG_7954.JPG

Венета Здравкова

психолог и хипнотерапевт

Сфери на работа: 

паническо разстройство, фобийни разстройства, генерализирано тревожно разстройство, обсесивно-компулсивно разстройство, посттравматично стресово разстройство, соматоформни разстройства, безсъние, депресивни разстройства, биполярно афективно разстройство, психосоматични зависимости, консултации на двойки при конфликти, проблеми в общуването, затруднения в отношенията, семейни и консултации за двойки.

д-р Виниций Петров

психолог и психотерапевт

Сфери на работа: 

личностно развитие, професионална реализация, управление на промяната в бизнеса.

Виолета Тръпкова

психотерапевт

Сфери на работа: 

родителство, партньорски взаимоотношения, стрес на работното място, усещане за самота, липса на удовлетворение, загуба, социални умения, професионална реализация.

Георги Стоянов

психолог-консултант

Сфери на работа: 

придобиване на нови начини за справяне със стрес, помощ при депресия и тревожност, откриване на потенциал за развитие на личността и разрешаване на конфликти.

Гергана Радович

холистичен терапевт

Сфери на работа: 

създаване на баланс между физическо тяло, дух и емоции, подобряване на физическата форма и самооценката, преодоляване на проблеми със съня или безсънието, лоши хранителни навици или хранителни разстройства, хронична болка, физиологични и здравословни състояния, породени или свързани с емоционални проблеми 

Десислава Лашкова

гещалт психотерапевт

Сфери на работа: 

управление на хора, коучинг, обучение и развитие, социални и лидерски умения, работа със сънища.

Жулиета Кузманска

аналитичен психотерпаевт

Сфери на работа: 

стрес и кризи, неврози, депресии, панически атаки, обсесивно компулсивни разстройства, личностен дискомфорт, хранителни разстройства, емоционална нестабилност, семейно консултиране, отношения родители-деца, тренинги и семинари на фирми с цел подобряване на психологичния климат в колектива.

Златина Кротева

гещалт психотерпаевт

Сфери на работа: 

връщане на удоволствието и вкуса на живота, себепознание и развитие, хранителни разстройства, депресия, кризисни състояния, травми, загуба, трудности в отношенията, страхове, тревожност, прегаряне, търсене и формиране на идентичност. 

DSC_0515_edited.jpg

Зорница Гюрова

холистичен консултант преподaвател и специалист пo ThetaHealing

Сфери на работа: 

репродуктивни проблеми, проблемни отношения, партньорство, самота, зависимости, страхове, вина, фобии, ниска самооценка, безпокойство, емоционална нестабилност, родова обремененост, целеполагане, проявление на изобилие и др.

Води сесии на руски и гръцки език.

i-DbQzqzW-L15.jpg

Камелия Георгиева

клиничен психолог и фамилен психотерапевт

Сфери на работа: 

трудности в отношенията родител-дете, трудности в отношенията с партньора, загуба или раздяла в семейството, житейски и професионални криза, загуба на смисъл и радост от живота, тревожни и депресивни състояния, страхове, агресия, тревожност, нежелание за ходене в училище или детска градина, трудности с адаптацията, емоционални и поведенчески проблеми при деца; чувствто за самота, трудност да се вземе решение, ниска самооценка, личностно себепознание и себереализация.

katq_edited.jpg

Катя Георгиев

масажист

Сфери на работа: 

релаксиращ масаж, класически масаж, рефлексотерапия, ломи-ломи, масаж с вулканични камъни, рейки.

Лилия-София-Попганчева-Copy.jpg

Лилия Попганчева

психологически консултант, групов аналитик, mental trainer (спортна психология)

Сфери на работа: 

личностно израстване, индивидуална терапия, семейни консултации, 

консултативна работа с родители, спортна психология, семинари.

Марина Тодорова

психотерапевт

Сфери на работа: 

зависимости към вещества, хазарт и други, хранителни и тревожни разтройства, депресия, терапия на двойка, житейски кризи, психосоматични проблеми, както и с хора, които се стремят към личностно развитие и благополучие.

цветна.jpg

д-р Мариела Манева

гещалт психотерапевт

Сфери на работа: 

житейски и професионални кризи, загуба на смисъл, партньорство, стрес, тревожност, ниска самооценка, конфликтни ситуации, личностно развитие и себепознание.

Миглена Кючукова

психолог и консултант по успешни връзки

Сфери на работа: 

взаимоотношения мъже-жени, семейно консултиране.

Надя Димитрова

психолог

Сфери на работа: 

индивидуално и групово консултиране.

Олга Николаева

гещалт психотерапевт

Сфери на работа: 

житейски и професионални кризи, загуба на смисъл, партньорство, стрес, тревожност, ниска самооценка, конфликтни ситуации, личностно развитие и себепознание.

Петя Георгиева

психолог, психотерапевт под супервизия

Сфери на работа: 

детско-юношеско консултиране, семейно консултиране, личностно развитие, консултиране на двойки с репродуктивни проблеми, психодиагностика и оценка на психичното състояние на деца и възрастни, хипноза и хипнотерапия.

Таня Илиева

психолог

Сфери на работа: 

психодиагностика, психологично консултиране и работа с деца и възрастни при ситуации на трудности в общуването в семейството, с приятели, в училище, на работното място.

Цветелина Асенова

EMBA, Human Design Coaching, Life & Executive Coaching

Сфери на работа: 

хюман дизайн коучинг, лайф коучинг за справяне с трудности и
изграждане на положителна нагласа към предизвикателствата, коучинг за развитие на
управленски и лидерски умения.

Яна Мицева

специалист по ThetaHealing и енергийна психология

Сфери на работа: 

подготовка за бременност и раждане, работа със семейства с деца, отработване на травми свързани с бременността и раждането.