top of page
Darina%20Barbova%20Pict_edited.jpg

Дарина Барбова

Сфери на работа: изследване и отключване на личните ресурси; изследване на връзката между конкретни преживявания и физическото здраве; индивидуални и екипни обучения; преобразуване на ограниченията във възможности.

Дарина Барбова създава проекта Incenter, като продължение на професионалното си пътуване през комуникациите на държавния и частния сектор. След почти десет години в ролята на институционален PR и още няколко във вътрешните комуникации на една от най-успешните български IT-компании, се появява очертанието на Incenter. Идея, посветена на търсенето на онази точка на баланс, която присъства във всеки от нас и съдържа неизчерпаеми ресурси за съзидание; на прилагането на различни работещи методи за активизиране на вътрешния ни потенциал; на откриването на ползотворни отговори на човешките ни и професионални въпроси. 


„Вярвам, че  задълбоченото изследване на вътрешните ни ресурси отваря огромно пространство за реализиране на личното ни и професионално предназначение.
В този продължителен процес си струва да разчитаме на обединението на творческия и аналитичния подход.  
Благодарна съм за възможността да приближавам постепенно към своя личен „Incenter“ и за доверието, което получавам, за да споделя подаръците от това пътешествие.“

Срещата с Дарина може да ви бъде полезна, ако:

  • Любопитен сте да изследвате кои ваши преживявания стоят зад конкретни физически симптоми или заболявания; да подобрите здравето си и да разберете повече за метода Биопсихосоматика.

  • Търсите подобряване на общуването с близките си, колегите, с които работите или екипите, които ръководите.

  • Попадате на затруднения в реализирането на личен или професионален проект.

  • Ви е необходима подкрепа за преодоляване на външни или вътрешни ограничения.

  • Усещате, че имате нужда от промяна, но не откривате посоката й или не намирате сили да я приемете.

  • Ви е нужна пауза, в която пълноценно да погледнете към себе си или ситуацията, в която се намирате.

  • Имате интерес към на метода Неврографика.

+ 359 888 282 433

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page