top of page
Evelina-terziyska-psihoterapevt-hour-space.jpg

Евелина Терзийска

Сфери на работа: неудовлетвореност в партньорските взаимоотношения, психологическа подкрепа при раздяла, развод, при прояви на агресия и насилие във връзката; трудни отношения между членовете на семейството; въпроси, свързани с родителство и възпитание; кризи на идентичността, ниска самооценка, плахост, нерешителност; срам, гняв, вина, страх; липса на радост в живота; предизвикателства в професионалната сфера и др.

Евелина е магистър по Психология от СУ „Св. Климент Охридски”. Преминала е 4-годишно обучение по психотерапия в Български институт по Гещалт терапия и едногодишно обучение в Дружество по Позитивна психотерапия в България.

 

Води сесии на живо и онлайн.

Казвам се Евелина Терзийска, накратко Ева, и съм психолог и консултант по Гещалт терапия. В своята работа се водя от вярването, че всеки човек има потенциала да изгради пълноценен, автентичен и изпълнен с радост живот.  В атмосфера на сигурност, пълно приемане и конфиденциалност, чрез деликатен и ефективен подход, бих могла да ви подкрепя да разберете по-добре себе си и взаимоотношенията си с другите, да посрещнете по-осъзнато предизвикателствата в работата и в семейството си, да изградите по-хармонична връзка с тялото си, да изследвате нови поведения и начини на самоизразяване.

 

Моята мисия и страст е да ви съпътствам по пътя към вашата вродена мъдрост и изобретателност, чрез които да творите вашия
удовлетворяващ и щастлив живот.

+359 887 096 694

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page