top of page
gabriela-gerasimova-psiholog-coach-hour-space

Габриела Герасимова

Сфери на работа: стрес, управление на емоциите, тревожност, безпокойство, липса на самочувствие, самокритичност, себепознание, справяне с промени, справяне с отлагането, вземане на решения, личностно развитие, постигане на цели, увеличаване на мотивацията, управление на времето.

Габриела Герасимова е психолог и сертифициран НЛП личен (лайф) коуч. Притежава магистърска степен по Психология и невронаука на психичното здраве от Кингс Колидж Лондон и е преминала обучения по мотивационно интервюиране, коучинг практика, НЛП, когнитивно-поведенческа терапия и справяне с прокрастинацията. Членува в Дружество на психолозите в Република България (ДПРБ), Българска коучинг академия, Асоциация по приложни невронауки (Лондон) и Български център на жените в технологиите (БЦЖТ).

Като психолог и коуч, подкрепя клиентите си в определяне на ценности и приоритети, справяне със стреса, поставяне и постигане на цели и откриване на лична мотивация. В работата си използва различни инструменти от коучинг психология, мотивационно интервюиране, НЛП и други терапевтични подходи. Една от главните ѝ цели в процеса на работа е клиентите да придобият умения и увереност за справяне както с настоящите проблеми, така и с бъдещи ситуации.

Провежда сесии на български и английски език. Повече за нея можете да научите на нейния сайт: www.growwithgaby.com.

Свържете се с мен

В случай че имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с Габриела на посочените по-долу телефон или имейл адрес. 

Запишете час 

Габриела провежда коучинг и психологически консултации, както и консултации за справяне с отлагането/прокрастинацията.

 

Работи онлайн и на живо в гр. София.
 

+ 359 888 305 382

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page