top of page
gabriela-petkova-psiholog-intuitivno-hranene-hour-space

Габриела Пенкова

Сфери на работа: интуитивно хранене, нарушения в храненето, ниска самооценка, липса на вяра в себе си и собствените възможности, любов и приемане на себе си, житейски кризи, психосоматика,  партньорски взаимоотношения, социални умения, емоционална интелигентност, личностна и професионална реализация, развитие на таланти и дарби, поставяне и постигане на цели.

Габриела е психолог и консултант по интуитивно хранене, специализира в сферите Когнитивно-поведенческа и Гещалт терапия. Габриела предоставя услуги в сферите на психологията и интуитивното хранене, като има и авторска програма за работа с
нарушения на храненето. В работата си използва неосъжсащ, мек и подкрепящ подход съчетан с психотерапевтични практики, адаптирани според потребностите на клиента.

Повече за метода Интуитивно хранене:

Най-важното нещо, което трябва да знаете е, че интуитивното хранене не е диета. То психологичен и терапевтичен подход за
преодоляване на проблемите с храненето и наднорменото тегло. Методът ви помага да разпознавате сигналите на тялото си и да се храните според неговите нужди. Същевременно при метода няма никакви ограничения относно вида или количеството на
консумираната храна – всичко зависи от желанията и нуждите ви. Ползите от този метод на хранене са постигане и поддържане на оптимално телесно тегло, добро здравословно състояние, подобряване на метаболизма, създаване на здравословна връзка с храната и собственото тяло.

Искате да запазите час?

Може би се чудите дали психологичното консултиране или методът Интуитивно хранене е подходящ за вас, дали може да помогне при конкретния проблем, с който се сблъсквате?
За да откриете отговорите на тези въпроси можете да запазите час за безплатно 20-минутно първоначално събеседване за да се запознаем и да обсъдим възможностите за помощ и подкрепа според вашите нужди.

+ 359 879 542 283

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page