НАШАТА КОНЦЕПЦИЯ

За нас самопомощ не е мръсна дума.

 

Напротив, вярваме, че всеки може да подобри и обогати живота си с малко подкрепа и достатъчно пространство за развитие.

Затова и създадохме hOUR SPACE - модерна база, предоставяща пространство за провеждане на индивидуални терапевтични сесии или групови срещи. Провокирани сме от желанието да популяризираме психотерапията в България и да дадем удобен, гъвкъв и бюджетен вариант на терапевти от различни школи да посрещат своите клиенти.

 

hOUR SPACE предоставя модерни, напълно обзаведени уютни стаи в центъра на София с разнообразни опции за наемане - почасово, на ден, за месец или според нуждите ви.

Присъединявайки се към hOUR SPACE, вие ставате част от нашето общество и може да се възползвате от разнообразни услуги, събития и семинари, целящи да ви помогнат да развиете своята практика.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ЕКИПА

Снежина Маринова

съосновател и управител

Предишният опит на Снежина е в областта на копирайтинга и социалните мрежи. През 2018г. Снежина е включена в класацията "30 под 30" на Forbes Bulgaria в категория "Бизнес" като съосновател на hOUR SPACE. Снежина е и част от  психотерапевтите в hOUR SPACE - работи с клиенти на теми като приемане и самокритичност, стрес, разпознаване на собствени нужди.

Десислава Димитрова

community manager

Десислава е специален педагог с опит в работата с деца с интелектуална недостатъчност, обучителни проблеми и разстройства на социалното развитие.

Става част от екипа на hOUR SPACE през май 2018г., а междувременно е доброволец към различни организации, които работят за подобряване на качеството на живот на хората с увреждания в страната.

Петя Димитрова

съосновател

Петя има дългогодишен опит в предприемачеството, както и в сферите на ПР, маркетинг комуникациите и организирането на събития. В момента активно се занимава с интериорен дизайн. Петя седи зад уютната и приветстваща атмосфера на hOUR SPACE. Oще от нейните проекти и дизайни може да видите на vaia.bg

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ
кожа лого.png
logo_jpeg-04.jpg
ole male.png
EnePsy-logo-circle.jpg
Работилничка за чудеса - лого.jpg
voice academy.png
заешка дупка.jpg
tworci.png
22688658_1683211075090887_10131756729625
еми.png
poli.png
тайм х.png
7592_598624680150737_1599703489_n.jpg