top of page

Камелия Георгиева

камелия георгиева психолог фамилен терапевт hour space

Камелия Георгиева

Камелия Георгиева е клиничен психолог, фамилен психотерапевт и член на Българска Асоциация по фамилна терапия.

Сфери на работа: трудности в отношенията родител-дете, трудности в отношенията с партньора, загуба или раздяла в семейството, житейски и професионални криза, загуба на смисъл и радост от живота, тревожни и депресивни състояния, страхове, агресия, тревожност, нежелание за ходене в училище или детска градина, трудности с адаптацията, емоционални и поведенчески проблеми при деца; чувствто за самота, трудност да се вземе решение, ниска самооценка, личностно себепознание и себереализация.

Искате да запазите час?

И тук идва ролята на терапевта, който съпровожда и подкрепя клиентите, които са му се доверили, в процеса на осъзнаване. на причините, довели до определени трудности в живота им, в разкриването и свързването с вътрешните им ресурси, за да направят промяна на това, което не ги удовлетворява, и да заживеят по един хармоничен и пълноценен начин.

 

Всичко това се случва с много грижа и уважение към личността и темите на клиента, в едно защитено и добронамерено пространство, спазвайки се неизменното правило за строга конфиденциалност.

Свържете се с мен

В случай че имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с Камелия на посочените по-долу телефон или имейл адрес. 

Запишете час 

Опцията за онлайн записване на час не е налична.

+359 887 713 874

София, ул. Димитър Манов 10

bottom of page