top of page
лилия-софия-попганчева-hour space-групов-аналитик-умствен-треньор

Лилия София Попганчева

Лилия София Попганчева работи в рамките на аналитичната психотерапия с тийнейджъри и възрастни. Провежда индивидуални, партньорски и родителски консултации. Член е на Българското общество по психоанализа и групова анализа (groupanalysis-bg.org) и на Британската трансперсонална асоциация (British Transpersonal Association, https://www.britishtranspersonalassociation.org).

 

Сферите, в които специализира, са себепознание, овладяване по време на кризисни периоди, страхове, самота, депресивни състояния, загуба, травми, трудности във взаимоотношенията, прегаряне, лично развитие.


Лилия е автор и водещ на десет-дневен психологически тренинг, част от семинара “План да бъда” на Фондация “МС-Мога сам”, обучител на семинари за родители и водещ на ритрийти в Холандия.

 

Обучена е в психодрама метод (НБУ), индивидуална и групова психоанализа (Виенски университет “Зигмунд Фройд”), метода Soul Detective Work (енергийна психотерапия), mental game coaching (спортна психология, Peak Performance Sports), дихателни, медитативни и соматични практики. Последната специализация е за терапевтична работа с психотропни растения.  


Работи на български и английски език.

Свържете се с мен

В случай че имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с Лилия на посочените по-долу телефон или имейл адрес. 

Запишете час 

Лилия провежда консултации онлайн и на живо в гр. София. Срещите са с продължителност от 50 мин. на цена от 70.00 лв. 

+359 886 225 631 

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page