top of page
ralitsa-peeva-hourspace

Ралица Пеева

Ралица работи с тийнейджъри и възрастни. Тя провежда индивидуални, партньорски и семейни консултации онлайн и на живо. Ралица създава уютна обстановка, в която нейните клиенти се чувстват спокойни и уверени. В сесиите тя е партньор на клиентите. Те могат свободно да споделят предизвикателствата на кариерното развитие, стреса, прегарянето, трудностите във взаимоотношенията, самочувствието, житейските кризи, затрудненията в адаптацията и повишената чувствителност.

 

Ралица е психотерапевт и мотивационен коуч с многостранна образователна подготовка, включваща докторска степен по социология от The New School University в Ню Йорк, магистърска степен по психотерапия от Monash University в Австралия и магистърска степен по социология от The New School University, Ню Йорк. Тя е сертифициран онтологичен коуч (Newfield) и сертифициран NLP практик (ITS, Лондон). Член е на Австралийската асоциация по терапия и на Американската асоциация по терапия.

 

В продължение на десетилетие Ралица си сътрудничи с д-р Ширин Джейкъб, виден гинеколог в Сингапур, пионер в принципите на функционалната медицина. Те имат книга „FoodZestVitality“. Чрез този опит тя има обширни познания и в областта на стреса по време на бременност, психологическите предизвикателства, свързани с инвитро оплождането, пренаталните проблеми, следродилната депресия и намирането на баланс между семейството и работата.

Работи на български и на английски език. Повече за нея можете да откриете на сайта й: www.ralitzapeeva.com

Свържете се с мен

В случай че имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с Ралица на посочените по-долу телефон или имейл адрес. 

Запишете час 

Ралица провежда индивидуални консултации  и консултации за двойки онлайн и на живо в гр. София. 

+ 359 898 589 075

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page