top of page

Сфери на работа: сценична треска, страх от общуване, трудности при разпознаване и комуникиране на собствените нужди, трудности във взаимоотношенията с партньор или семейство, невъзможност да се вземе решение, загуба, липса на самочувствие, самокритичност.

Снежина е управител и съосновател на hOUR SPACE, практикуващ гещалт психотерапевт, сертифициран от Българския институт по гещалт терапия (БИГТ), и член на Българската Асоциация по Гещалт терапия (БАГТ). Висшето си образование завършва в Шотландия - бакалавър, специалност “Социология” в University of Edinburgh и магистратура “Издателство” в Edinburgh Napier University.

 

В психотерапевтичната си практика има опит с възрастни и тийнейджъри. В срещите си с клиенти работи над теми като стрес, тревожност, трудности при разпознаване и комуникиране на собствените нужди, трудности във взаимоотношенията с партньор или семейство, невъзможност да се вземе решение, загуба, липса на самочувствие, самокритичност.

 
Работи на български и английски език.

Снежина Маринова

Свържете се с мен

В случай че имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете със Снежина на посочените по-долу имейл адрес. 

Запишете час 

Снежина не приема нови клиенти към момента.

hOUR SPACE, София, ул. Дякон Игнатий 1

bottom of page