top of page
Taniyana.com 4.jpg

Танияна Георгиева

Сфери на работа:  управление на стрес, бърнаут синдром (превенция, овладяване, справяне с последиците), високи нива на тревожност, силни страхове, паник атаки, депресивни състояния, ниска самооценка, липса на яснота за посока в живота, трудности във взаимоотношенията на работа, в приятелския кръг, семейството или с любовния обект; ментални тренировки за лична трансформация, поставяне на цели и постигането им чрез осъзната работа с Вселенските енергийни закони. 

Танияна е практикуващ консултативен психолог и сертифициран житейски треньор по манифестация (Manifestation Life Coach) от американската институция Quantum Success Coaching Academy с признание от Международната Коучинг Федерация. Висшето си образование завършва в България - бакалавър по "Психология" и специализация в "Организационна психология" в Нов Български Университет, и магистратура "Психологично консултиране" във Варненския Свободен Университет "Черноризец Храбър". Психотерапевтичните методи, в които е сертифицирана, са психодрама, психоанализа, когнитивно-поведенческа терапия и интегративна терапия.

Работи и на английски език.

От 2014 работи в международни и български компании и организации като консултира служителите по теми за управление на стреса, времето, различни екипи и работни процеси; личните им самооценка, ефективност, навици, цели и трудности за постигането им. Води групови обучения и лични консултации по същите теми. За последните 4 години работи в частната си практика. Има опит в работата с възрастни, тийнеджъри и с фокус върху високоефективните амбициозни личности като мениджъри, предприемачи и лидери на екипи.

Психологичното консултиране може да ви помогне:

  • да видите ситуацията си през различна перспектива и да изясните своите цели, нужди, лични спирачки и как да се справите с тях;

  • да развиете самочувствието си и нови полезни навици;

  • да се справите със страховете, трудностите и травмите си;

  • да повишите себепознанието си за това кой сте и каква е мисията ви в живота;

  • да преминете през период на личностна криза;

  • да разрешите конфликти във взаимоотношенията си и да ги подобрите;

Менталните тренировки по манифестация се прилагат основно за личностно развитие, когато човек е наистина готов да случва мечтите си или иска да преживее някаква личностна трансформация. Процесът на манифестация ознавача сбъдване на желанията в ума ви като се приведат реално на практика и ги случите в реалността си. Работи се в дългосрочни рамки от 3 или 6 месеца за истински удовлетворителни резултати. Това е много практичен и ориентиран към бъдещето подход. По време на тренировките вие ще научите за основните 7 Вселенски енергийни закона и как да работите с тях за максимална ваша полза. 

 

Аналогията, която може да направите за по-лесно разбиране на този нов подход в консултирането, е ходенето на фитнес. Както ползвате личен треньор там за постигане на целите за тялото ви, така житейските треньори по манифестация ви учат как да се грижите за менталното си здраве, как да постигате личните и професионалните цели в живота си и като цяло как да развивате себе си в избраната от вас посока.

 

Първите сесии с Танияна са винаги безплатни и в рамките на 30 минути. Те са опознавателни и в тях се набляга на темата, с която идва клиентът. Избира се най-подходящия подход за работа заедно с честотата на срещите спрямо нуждите и целите на всеки клиент.

 

Искате да запазите час?

"Ако искате да се свържете с мен, пишете ми във Вайбър или направо ми звъннете на +359886315465. Всичко в разговорите ни е абсолютно конфиденциално."

+ 359 886 315 465

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page