IMG_1419.JPG

Валентина Долмова

Сфери на работа: специализация в работата с високоефективни личности (лидери, мениджъри, екипни ръководители и др.) и/или предприемачи за преодоляване на индивидуални и професионални предизвикателства като: справяне със стрес, конкретизиране на идеи и цели, трудности в комуникацията и др. Подкрепя управлението на хора (междугрупови или междуличностни динамики); Работи с екипи в критични моменти.

Валентина е организационен и социален психолог, член на интернационалната коуч федерация (ICF) и на българското дружество на психолозите (БДП), както и основател на ILC International и Фондация За Междукултурно Развитие и Израстване на Предприемачи (ФМРИП).

 

Своята практика е доказала както в лични сесии, така и в работата си с институции, частни фирми и НПО-та. Провежда отборни интервенции, лични консултации, обучения и изграждане на цялостни организационни стратегии.

 

Някои от най-познатите имена на клиенти са:  Американският университет в Благоевград, NIK Agro, Plus 500 Trading Services, Sofia Platform и др.

 

Всичко това прави Валентина  един от професионалистите ни с широк спектър от умения, опит и перспективи.

Специализации:

  • Квалифициран коуч - The Coaching Academy UK

  • Магистър по организационна психология - BirkBeck University

  • Доктор по социална психология - Институт за изследване на населението и човека към  БАН

  • Преминато допълнително обучение в позитивна психология - пост-травматичен стрес (БАУХ)

  • Повече от 300 часа индивидуална работа с клиенти до момента

+359 876 156 623 / +44 7862 388 366

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38