top of page
IMG_1419.JPG

Валентина Долмова

Сфери на работа: пециализация в работата с т.нар. високоефективни личности (например: лидери, мениджъри, екипни ръководители, предприемачи, екстремни спортисти и др.) за преодоляване на индивидуални и професионални предизвикателства като: справяне със стрес, конкретизиране на идеи и цели, ефективна  комуникация, увереност и др. Подкрепя управлението на хора (междугрупови или междуличностни динамики); Работи с екипи в критични моменти.

Валентина е организационен и социален психолог, член на интернационалната коуч федерация (ICF) и на българското дружество на психолозите (БДП). Тя е основател на ILC International и Фондация За Междукултурно Развитие и Израстване на Предприемачи (ФМРИП).

 

Своята практика е доказала както в лични сесии, така и в работата си с институции, частни фирми и НПО-та. Провежда отборни интервенции, лични консултации, обучения и изграждане на цялостни организационни стратегии.

 

Някои от най-познатите имена на клиенти са:  PostScriptum Ventures (CWP), Американският университет в Благоевград, NIK Agro, Plus 500 Trading Services, Sofia Platform, Melon Tech и др.

 

Валентина  един от професионалистите ни с широк спектър от умения, опит и перспективи.

Специализации:

  • Доктор по социална психология - Институт за изследване на населението и човека към  БАН

  • Магистър по организационна психология - Birkbeck University of London, UK

  • Квалифициран коуч - The Coaching Academy, UK

  • Преминато допълнително обучение в позитивна психология - пост-травматичен стрес (БАУХ)

  • Повече от 900 часа работа с клиенти

+359 876 156 623 / +44 7862 388 366

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page