top of page
vanya-yordanova-psiholog-hour-space

д-р Ваня Йорданова

Казвам се Ваня Йорданова, доктор по Социална психология и гещалт консултант под супервизия. Бакалавър по психология и магистър по Психология на личността.

В момента се обучавам за психотерапевт в Българския институт по гещалттерапия. Участвала съм в обучителен курс "Лечение на травмата по пътя към оздравяване: Травма и зависимост в гещалттерапевтичния подход", както и в Академия за умения за помощ - квалификационна програма по международни стандарти за прилагане на "екзистенциално-системен подход към ефективната психологическа помощ и подкрепа за индивиди, групи, организации и общности". Преминала съм програма за личен опит в когнитивно-поведенческата терапия.

Опитът ми в грижата за психичното здраве е базиран на моята над петгодишна практика като психолог в социална услуга за хора с психични разстройства. Научните ми и терапевтични интереси са свързани с работа със самоидентичността, самооценката, социалната адаптация, междуличностните взаимоотношения, формиране и реализация на личностния житейски проект, кризисната интервенция, емоционална интелигентност, поддържането на психично благополучие при хора с различни психични разстройства и техните близки, и др.

Редовен член на Дружеството на психолозите в Република България с професионален код BG RP 2540 – 2634 (6001).

Вярвам, че щастието ни по отношение на себе си и другите зависи от силата на връзката ни с нашето естествено и автентично Аз. Това Аз обикновено стои затворено под много обвивки и пътят до него изисква смелост и лична отговорност. Приемам, че същността на моята работа е да съпътствам клиента в този процес.

Провеждам сесии на български и на английски с възрастни и тийнейджъри.

Свържете се с мен

В случай че имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с Ваня на посочените по-долу телефон или имейл адрес. 

Запишете час 

Онлайн опцията за записване на консултации не е активна.

+359 886 225 631 

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page