top of page

Венета Кирякова

Венета е психолог с над 11 години опит и психотерапевт в обучение. В професионалния си път се е обучавала в различни терапевтични направления, които са превърнали подхода й в холистичен. Венета прилага широк набор от техники в практиката си, като например хипнотерапия, астро-психология, коучинг и др.

Предлага индивидуално, групово консултиране и консултиране при двойки.

В работата си Венета гарантира сигурно и защитено общуване като винаги прилага индивидуален подход към хората, изповядвайки веруюто, че ние сме преди всичко хора и след това - всичко останало.

Образование:

През 2013 година завършва бакалавърска степен по „Психология“ и магистърска степен по „Социална и организационна психология“(2015) към Нов Български Университет.

Последните няколко години е член на Българско общество по Аналитична психология „К.Г. Юнг“, където специализира в аналитична психология и юнгианска психотерапия.

Завършва Хипноза и Хипнотерапия към Българска асоциация по хипноза.

Допълнителни квалификации:

Последните 10 години изучава астро-психология. Активно се занимава с йога, медитация и дихателни практики.

Венета провежда консултации на български, английски и гръцки език. Повече за нея може да откриете на https://selfknowledgekeys.com

Свържете се с мен

В случай че имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с Венета на посочените по-долу телефон или имейл адрес. 

Запишете час 

Онлайн опцията за записване на консултации не е активна. 

+359 897 778 444

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page