top of page
virginia-petkova-psiholog-psihoterapevt-hour-space

Вержиния Петкова

Казвам се Вержиния Петкова и съм магистър-психолог и юнгиански ориентиран психотерапевт под супервизия.

 

Имам допълнителни обучение във областта на фокусираната към решения кратка терапия, психодрамата, хипнозата  и хипнотерапията, организационното консултиране.

Повече за метода:

 

Юнгианската психотерапия е метод за дълбинна работа, който трансформира съзнанието и подпомага това, което Карл Густав Юнг нарича процес на психично оцелостяване или индивидуация. Методът се основава върху откритието на Юнг, че във всеки един от нас съществува център, който направлява нашето личностно развитие. Този център, който той нарича Цялостна Личност, ни изпраща символични съобщения, които ако бъдат разбрани и осъществени, ни позволяват да станем цялостни, уникални и психично благополучни личности. Такива символични съобщения се съдържат в нашите сънища, визии, образи, асоциации и други форми на несъзнаваното. Подходът на дълбинната терапия изискват време и търпение, тъй като следва процесите на развитие на собствената ни психика.


Работя индивидуално с възрастни, на живо и онлайн. Можете да научите повече за мен на сайта ми: www.prostofocus.com

Свържете се с мен

В случай че имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с Вержиния на посочените по-долу телефон.

Запишете час 

Вержиния провежда индивидуални консултации с продължителност от 50 мин. онлайн и на живо в гр. София. Цената за еднократна консултация е от 70.00 лв., а при дългосрочна работа - 60.00 лв.

+359 888 980 130

hOUR SPACE, София, ул. Иван Вазов 38

bottom of page